Intelligens biztonsági lámpa
Maximális biztonság

Koncentráljon az útra, érezze magát biztonságban az utakon a BLINQ segítségével!

Feel

Safe

A BLINQ okos elakadásjelző háromszög célja, hogy a közlekedésbiztonságot modernizálja.

IOT

IOT TÖKÉLETES MEGOLDÁS

BLINQ letöltése

Csatlakoztassa saját okos elakadásjelző eszközét!

INTELLIGENSBIZTONSÁG

Forradalmasítjuk a közúti veszélyjelző rendszereket!

INTELLIGENT

Intelligens.

A BLINQ okos elakadásjelző háromszög önálló egységként is működik, a BLINQ alkalmazással együtt pedig egy teljeskörű, mindenre kiterjedő, balesetmegelőzési IoT megoldásként működik. A felhasználó könnyedén használhatja a rendszer digitális megoldásait, például a barátok listáját, a segélyhívót és meghibásodás jelzőt, valamint a figyelmeztető jelzés működésének és állapotának lekérdezését.

Biztonság

A közlekedésbiztonság kiemelt prioritású terület. A közutak forgalma folyamatosan nő, és ezzel együtt nő a személygépkocsik, teherautók és motorkerékpárok közlekedésével kapcsolatos veszélyhelyzetek száma. A BLINQ használatával olyan intelligens megoldást kínálunk, amely segítséget nyújt a balesetek megelőzésére és elkerülésére, ezzel garantálva a közlekedők biztonságát.

A BLINQ megreformálja a közlekedésbiztonsággal szemben támasztott követelményeket, és aktívan hozzájárul az emberi életek megmentéséhez.

A BLINQ megfelel az európai szabványoknak.

Az okos elakadásjelző háromszög TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, mely igazolja, hogy a BLINQ biztonságosan és jogszerűen használható Európa úthálózatain.

Okos megoldás a közlekedési veszélyhelyzetek elkerülésére.

Innovatív megoldásának köszönhetően védi Önt és a környezetében közlekedőket egyaránt. Használata rendkívül egyszerű. A BLINQ bárhol és bármikor segít a veszélyes helyzetekben.

Eljött a BLINQ ideje.

Termék

Egyedülálló innováció a hagyományos elakadásjelző háromszög kiváltására.

Funkciók

Egyetlen mozdulattal biztonságban tudhatja magát.w

Applikáció

A BLINQ egyedülálló funkciói az Ön biztonságát és kényelmét helyezik előtérbe.

Miért a BLINQ?

Innovatív megoldás, amely Európa számos országőában már bizonyított, hasznos segítséget nyújtva a járművezetőknek veszélyhelyzetek elkerülésére.

Maradjon naprakész legfrissebb híreinkkel.